A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулося засідання постійних комісій

Дата: 17.04.2018 09:52
Кількість переглядів: 511

У процесі підготовки до двадцять дев’ятої сесії Недригайлівської селищної ради відповідно до Регламенту роботи селищної ради вчора, 16.04.2018, відбулося засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради.

  Спільне засідання постійних комісій з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку та з питань підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг провів голова постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Сергієнко В.Г.

Присутні розглянули проекти рішень з тринадцяти питань, включених до проекту порядку денного двадцять дев’ятої сесії. 

Депутати заслухали інформації директора КП «Недригайлівводосервіс» Токаренка В.М. та директора КП «Недригайлівський речовий ринок» Кривопатрі Ф.І. про підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Недригайлівської селищної ради за підсумками 2017 року.

Директор Недригайлівської ДЮСШ Нємцев С.О. проінформував про хід виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Недригайлівської селищної ради на 2017-2020 роки.

Далі депутати активно обговорили проекти Програми оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради на 2018 рік, селищної комплексної програми «Освіта» на 2017-2018 роки (у новій редакції), селищної програми національно – патріотичного виховання дітей та молоді на 2018-2020 роки.

Також на засіданні було погоджено проекти рішень про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Недригайлівської селищної ради», про затвердження Положення про відділ з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради, про внесення змін та доповнень у Додатки 1-3 до рішення Недригайлівської селищної ради «Про затвердження загального переліку виконавчих органів селищної ради, загальної структури, чисельності та штатів апарату селищної ради та її виконавчих органів» від 21.11.2017 (19 сесія), про внесення змін до Положення про порядок надання одноразової матеріальної допомоги жителям селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Недригайлівської селищної ради від 14.08.2017 (15 сесія, земельні питання та ін.

Засідання пройшло в конструктивному руслі. Проекти рішень, розглянуті на засіданні постійних комісій селищної ради, було схвалено та вирішено винести на розгляд двадцять дев’ятої сесії.

Засідання пройшло за участі секретаря Недригайлівської селищної ради Постоєнко І.В., заступників селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Акімова В.В. та Сиротенка А.Г., начальників відділів та спеціалістів Недригайлівської селищної ради.

Сесійне засідання відбудеться 19 квітня 2018 року о 10.00 год.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь