Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 18 квітня

Дата: 18.04.2018 17:07
Кількість переглядів: 566

18 квітня   голова виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради Остапчук І.В. провів   засідання виконавчого комітету, де головними стали питання «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік і бюджету за перший квартал 2018 року», «Про роботу комунального закладу  «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» щодо культурного розвитку молодого покоління», «Про стан дотримання Закону України «Про захист прав споживачів» на території Недригайлівської селищної ради» та ін.
     

На засіданні виконавчого комітету був погоджений проект  Програми оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради на 2018 рік, затверджений графік руху на міських автобусних маршрутах загального користування в смт Недригайлів, план роботи виконавчого комітету Недригайлівської  селищної ради на IІ квартал 2018 року, положення та склад опікунської ради при виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради, заслухано звіт директора про роботу КП «Недригайлівський речовий ринок» за підсумками 2017 року та інформацію про стан  кадрової роботи у виконавчому апараті Недригайлівської селищної ради,  двом особам  надано матеріальну допомогу    на    поховання, розглянуто ряд інших питань.
З питань порядку денного перед присутніми виступили Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу  «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» Козлова С.М., головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності селищної ради Долуда Л.М.,  начальник відділу юридичної та кадрової роботи селищної ради Криштоп І.І., начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Постоєнко І.І., директор КП «Недригайлівський речовий ринок» Кривопатря Ф.І., начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Cердюк Н.В., начальник служби у справах дітей селищної ради Сопік С.Д.,  керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Шевченко Ю.В., спеціаліст з питань соціального захисту селищної ради  Волошко Л.Д., начальник відділу земельних відносин селищної ради Волохов С.А. та інші. 
Розглядаючи питання «Про хід виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік і бюджету за перший квартал 2018 року», Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В. звернув увагу на те, що вцілому показники з доходів  по Недригайлівській селищній раді у І кварталі 2018 року виконані на 103%, розроблено ряд проектів для реалізації у 2018 році, серед яких: продовження реконструкції Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад), виготовлення містобудівної документації населених пунктів селищної ради, капітальний ремонт дороги Засулля-Бродок, будівництво майданчика для гри в міні-футбол зі штучним покриттям та інші.  Також Ігор Вікторович  звернувся до відповідальних осіб з проханням посилити роботу комісії з питань благоустрою та наведення належного санітарного стану на території Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь