A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Особистий прийом заступника селищного голови у Віховому

Дата: 05.05.2018 08:39
Кількість переглядів: 722

     4 травня, відповідно до графіку виїзного особистого прийому громадян, заступник  селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Акімов В.В. провів особистий прийом жителів сіл Віхове, Вакулки, Луки, Пушкарщина. Прийом пройшов у Віхівському сільському клубі.

       На особистому прийомі були підняті питання, що стосувалися ремонту доріг, вуличного освітлення, подальшого облаштування місцевого  ФАПу, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ та інші. Усього жителями було піднято 16 питань. За результатами їх попереднього вивчення будуть надані доручення відповідальним особам Недригайлівської селищної ради про їх вирішення.

      Спілкуючись із місцевими жителями, Валентин Васильович зазначив, що роботи з освітлення вулиць продовжуватимуться.  В РЕМі отримані технічні умови для вуличного освітлення сіл Віхове, Луки, Вакулки. У зазначених населених пунктах виконано приєднання до електричних мереж. У 2017 році виготовлені топографічні плани сіл Віхове, Луки, Вакулки. Це дасть можливість замовити генеральні плани цих населених пунктів.

    Є намічений   об’єм першочергових робіт, а саме: висипка щебенем проблемних ділянок доріг, продовження робіт з облаштування Віхівського сільського клубу, ФАПу та ряд інших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь