A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Привітали ветеранів

Дата: 07.05.2018 16:39
Кількість переглядів: 702

7 травня Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В., заступник голови Недригайлівської райдержадміністрації Борисовський І.П., заступник Недригайлівського селищного голови Сиротенко А.Г. разом з головою ветеранської організації Кріпаком В.Я. відвідали ветеранів селища, а саме: інвалідів Великої Вітчизняної війни Шаповала Василя Івановича, Кіріченка Миколу Макаровича, Чичик Варвару Михайлівну та  учасників бойових дій Цись Марію Степанівну та  Доценка Петра Андрійовича.

 

Ветеранам, які були живими учасниками страшних подій, уже від 91 до 97 років, усі вони проживають у сім’ях і мають належний догляд. Разом з подарунками, продуктовими наборами, квітами, керівники побажали ветеранам міцного здоров’я, великої людської шани і мирного неба над головою. Ветерани ж, у свою чергу, ділилися  спогадами про нелегкі часи Великої Вітчизняної війни.

Також  Остапчук І.В., Борисовський І.П., Сиротенко А.Г., Кріпак В.Я.  побували у центральній районній лікарні, де привітали зі святом ветеранів, що знаходяться на лікуванні: інваліда Великої Вітчизняної війни Кармакову Уляну Федотівну з Зеленківки, учасників Великої Вітчизняної війни Скляр Валентину Андріївну з Вільшани та Лійку Михайла Яковича з Тернів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь