A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Свято Останнього дзвоника

Дата: 25.05.2018 14:56
Кількість переглядів: 1076

25 травня в школах Недригайлівської селищної ради пройшло свято Останнього  дзвоника.
Секретар селищної ради Постоєнко І.В., заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Акімов В.В., Сиротенко А.Г., начальник, головний спеціаліст, методист  відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Сердюк Н.В., Сердюк С.М., Філоненко В.П.  привітали учнівський та вчительський колективи Недригайлівської, Маршалівської, Курманівської, Гринівської, Хоружівської, Червонослобідської  шкіл. 


Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.  завітав на свято до Іваницької  школи. «Цей день важливий не тільки для вас, а й для всієї    громади.    Для школярів – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік, а для мене особисто – це віра в те, що на зміну нам скоро прийде молоде покоління, сповнене сил і знань, яке буде працювати на благо нашої громади. Пам’ятайте: ви потрібні Недригайлівщині, ви потрібні Україні», - зазначив під час виступу Остапчук І.В. Селищний голова побажав віри і впевненості у завтрашньому дні, добра й благополуччя, невгамовності і пошуку, ініціативи,  удачі і натхнення, Божого благословення. 
«Ми будемо намагатися допомагати навчальним закладам, чим зможемо.  Зараз реалізовується проект «Реконструкція Недригайлівської спеціалізованої загальноосвітньої школи», для втілення в дію проекту «Нова українська школа» створено повноцінну сучасну матеріально-технічну навчальну базу, ведуться роботи в інших напрямках», - ці слова очільника громади вселили віру в те, що освітянську ниву чекають тільки позитивні зміни.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь