A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

Дата: 05.06.2018 16:20
Кількість переглядів: 644

        Недригайлівським селищним головою видане розпорядження «Про організацію підготовки та проведення свята «Купала» в 2018 році», утворений організаційний комітет з підготовки  та проведення свята, затверджені відповідні заходи.

      5 червня у Недригайлівській селищній раді відбулося перше засідання оргкомітету під головуванням Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В., на якому були окреслені першочергові напрямки роботи:  подальше проведення заходів з  благоустрою, обстеження об'єктів та споруд на культурно-спортивному комплексі «Колос» та визначення  необхідного обсягу виконання ремонтних робіт,  облаштування дитячого пляжу та берегів річки Сули, дитячого майданчика, території стадіону та ін.

       Як завжди, у день свята планується проведення  театральних дійств «Свято Купала» з Водяником та русалками, «Ярмарковий балаган»,  конкурсу меду, облаштування куренів від сільських рад та старостинських округів, святкова торгівля та концерт, робота атракціонів, дитяче караоке, ряд культурно-розважальних, спортивних змагань та ін. Остаточний план заходів ще формується.

     З метою конструктивної підготовки до свята участь у засіданні організаційного комітету взяли та внесли свої пропозиції виконуючі обов’язки старост старостинських округів.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь