Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Черговий оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

Дата: 13.06.2018 09:29
Кількість переглядів: 672

12  червня у Недригайлівській селищній раді відбулося чергове засідання оргкомітету під головуванням Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В., на якому був розглянутий хід виконання розпорядження селищного голови «Про  організацію    підготовки та проведення свята «Купала» в 2018 році».

Виступаючи перед присутніми, спеціаліст сектору з питань містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Федай В.І. повідомив про результати роботи оргкомітету за тиждень, а саме: проведено дві спільних з райдержадміністрацією робочі наради на КСК «Колос», під час яких визначено  необхідний обсяг виконання ремонтних робіт та визначені виконавці,  почалися роботи з облаштування пляжу та берегів річки Сули, території стадіону та ін. Спільними зусиллями працівників селищної ради, райдержадміністрації, КСК «Колос» та небайдужих громадян відновлено дерев’яні конструкції (місточок та сходинки у воду), знесені під час весняної повені на «дорослому» пляжі. Проходять роботи з заготівлі матеріалів для подальшого ремонту культурно-спортивного комплексу до свята.

З метою конструктивної підготовки до Купала участь у засіданні організаційного комітету взяли та внесли свої пропозиції виконуючі обов’язки старост старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь