A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Черговий оргкомітет з підготовки та проведення свята Купала

Дата: 13.06.2018 09:29
Кількість переглядів: 628

12  червня у Недригайлівській селищній раді відбулося чергове засідання оргкомітету під головуванням Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В., на якому був розглянутий хід виконання розпорядження селищного голови «Про  організацію    підготовки та проведення свята «Купала» в 2018 році».

Виступаючи перед присутніми, спеціаліст сектору з питань містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Федай В.І. повідомив про результати роботи оргкомітету за тиждень, а саме: проведено дві спільних з райдержадміністрацією робочі наради на КСК «Колос», під час яких визначено  необхідний обсяг виконання ремонтних робіт та визначені виконавці,  почалися роботи з облаштування пляжу та берегів річки Сули, території стадіону та ін. Спільними зусиллями працівників селищної ради, райдержадміністрації, КСК «Колос» та небайдужих громадян відновлено дерев’яні конструкції (місточок та сходинки у воду), знесені під час весняної повені на «дорослому» пляжі. Проходять роботи з заготівлі матеріалів для подальшого ремонту культурно-спортивного комплексу до свята.

З метою конструктивної підготовки до Купала участь у засіданні організаційного комітету взяли та внесли свої пропозиції виконуючі обов’язки старост старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь