A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Традиційний відкритий селищний легкоатлетичний турнір пам’яті О. Лисенка

Дата: 15.06.2018 08:11
Кількість переглядів: 979

       14 червня 2018 року на базі культурно-спортивного комплексу «Колос» смт Недригайлів в рамках проведення Олімпійського дня відбувся традиційний відкритий селищний легкоатлетичний турнір пам’яті О.Лисенка.  

    Десятки прихильників легкоатлетичних видів спорту зібралися цього дня в Недригайлові, щоб участю в змаганнях вшанувати пам’ять Олександра Олександровича Лисенка – людини, яка все своє життя присвятила служінню спорту та вихованню підростаючого покоління.

      Легкоатлетичний турнір включав у себе змагання з бігу серед юнаків (дистанції 100 та 800 метрів) та дівчат (дистанції 100 та 400 метрів), стрибки в довжину та штовхання ядра. Для участі у змаганнях прибуло 8 команд з Кулішівки, Хоружівки, Гринівки, Маршалів, Іваниці, Коровинців та Недригайлова (команди тренерів та вихованців дитячо-юнацької спортивної школи). Змагання проходили у чесній наполегливій боротьбі: як у командному, так і в особистому заліку кожен спортсмен намагався показати якомога кращий результат і вибороти вище місце в заліковій таблиці.

     У забігу на стометрівці серед юнаків перше місце виборов Науменко Нікіта, друге місце посів Курило Владислав , третє – Будяк Антон. Серед дівчат кращий результат показала Гербін Діана, друге та третє місця посіли відповідно Буць Кристина та Шелудченко Лілія. У забігу на 800 метрів першим став Єлец Вадим, друге місце – у Строколіса Юрія, третє – у Савченка Андрія. На чотириста метровій дистанції кращою виявилася Коротка Руслана, другу та третю сходинки п’єдесталу призерів зайняли відповідно Гербін Діана та Гузь Руслана.

      Наймасовішими за кількістю учасників виявилися цього дня змагання зі стрибків у довжину серед юнаків – у них взяли участь 24 спортсмени. Переможцем тут став Курило Владислав, друге місце виборов Строколіс Юрій, третє – Бедредінов Вадим. Серед дівчат у стрибках в довжину кращою стала Шкряда Олена, друге місце посіла Даниленко Іванка, третє – Фененко Катерина. У штовханні ядра серед чоловіків кращий результат показав Правдюк Юрій, серед дівчат – Шкряда Олена.

    У командному заліку перше місце посіла команда тренерів Недригайлівської ДЮСШ, друге – команда вихованців Недригайлівської ДЮСШ, третє – команда Коровинської ЗОШ. Всі переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами, отримали пам’ятні подарунки. Всім спортсменам було вручено сертифікати учасників Олімпійського дня, та головне – всі отримали приємні враження від чесної спортивної боротьби та участі в турнірі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь