A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Розглянули проект плану стратегічного розвитку громади

Дата: 19.06.2018 09:34
Кількість переглядів: 623

     18 червня представники Недригайлівської  ОТГ продовжили  роботу над розробкою плану стратегічного розвитку. Цього дня робочій групі був представлений проект плану стратегічного розвитку громади під назвою «Стратегія розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки».

За участі директора та радника з питань регіонального розвитку Сумського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування Хоруженка О.О., Старикова Г.М., заступників  селищного голови Акімова В.В., Сиротенка А.Г. та ін.  на  засіданні робочої групи були обговорені стратегічні бачення розвитку громади,  сильні та слабкі сторони, можливості та загрози.

      Стратегічними цілями визначені безпека і комфорт життя в громаді (розвиток колективної та індивідуальної безпеки, раціональне природокористування і чисте довкілля, сучасна інфраструктура, енергоефективність і розвиток альтернативних видів енергоспоживання),  комплексний та сталий розвиток територій (розвиток малого та середнього підприємництва, інвестиційна привабливість, ефективне управління місцевим розвитком), розвиток людського капіталу (стимулювання громадянської активності, реформування освітньої сфери, творення культурного простору та популяризація здорового способу життя). Обговорюючи стратегічні цілі, обговорювали питання надання якісних медичних послуг, облаштування громадських зон для відпочинку, будівництва та ремонту доріг, модернізації систем водопостачання та водовідведення, створення умов для розвитку зеленого туризму, підтримки розвитку професійно-технічної освіти та ряд інших.

          Робота над стратегією розвитку, що відбувається за підтримки Сумського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування, триває. На наступному засіданні, що відбудеться приблизно за місяць, робочій групі мають бути представлені конкретні проекти, які в подальшому будуть утілюватися в життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь