A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Як проходить підготовка до свята Купала

Дата: 20.06.2018 14:24
Кількість переглядів: 839

19  червня у Недригайлівській селищній раді відбулося чергове засідання оргкомітету під головуванням заступника Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенка А.Г., на якому був розглянутий хід виконання розпорядження селищного голови «Про  організацію    підготовки та проведення свята «Купала» в 2018 році».

Виступаючи перед присутніми, начальник відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Захарченко В.Г. повідомив про результати роботи оргкомітету за тиждень, а саме: встановлено дерев’яний місточок довжиною 10 м. на «дитячому» пляжі, розпочалася  заміна дерев’яних конструкцій на дитячому майданчику, частково замінене  покриття місточка через р. Дригайлиху. Ці роботи виконані силами працівників культурно-спортивного комплексу «Колос».

Працівники РЕМу провели випилювання аварійних гілок на деревах, обстежили систему освітлення стадіону для її подальшого ремонту.

Першими у підготовчі роботи до свята на КСК включилися  трудові колективи ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» та Недригайлівського ДНЗ  «Барвінок», які наводять лад на закріпленій території.

Як зазначила начальник відділу з питань культури, релігій та туризму селищної ради Тимченко А.І., на КСК проходять тренування до купальського дійства за участю учнів Недригайлівської СЗОШ, ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ». Також тренуються у старостатах, щоб гідно представити себе на «Ярмарковому балагані», завершуються роботи з сценарієм свята, визначена його програма. Проводиться ряд інших підготовчих робіт.

«Незважаючи на проведені роботи, є ряд заходів, які виконуються повільно», - зазначив заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенко А.Г. Це, зокрема,  благоустрій об’єктів уздовж автомобільної траси Суми-Київ, інших об’єктів та підвідомчих територій. За результатами засідання оргкомітету Анатолій Георгійович дав доручення членам оргкомітету про  прискорення робіт з підготовки та організації  свята.

       З метою конструктивної підготовки до свята Купала участь у засіданні організаційного комітету взяли та внесли свої пропозиції виконуючі обов’язки старост старостинських округів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь