A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Обговорили процеси децентралізації

Дата: 22.06.2018 08:58
Кількість переглядів: 544

20 червня у м. Мелітополі відбулася Міжрегіональна конференція «Децентралізація в дії: місце «району» в новій системі адміністративно-територіального устрою України». Під час заходу були розглянуті питання стану реалізації реформи децентралізації, законодавчі ініціативи в процесі децентралізації, перспективи об’єднання сусідніх громад з містами обласного значення,  кардинальні зміни в адміністративно-територіальному устрою.

  У складі делегації від Сумської області  захід відвідали Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В. та в.о старости Іваницького старостинського округу Олійник С.В. У процесі конференції перед присутніми із зазначених питань виступили генеральний директор Директорату з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Міністерства регіонального розвитку та житлово-комунального господарства України Сергій Шаршов, координатор з правових питань Центрального офісу реформ при Мінрегіоні, директор ГО «Інститут розвитку територій Юрій Ганущак, генеральний консул ФРН в Донецьку Вольфґанґ Мьоссінґер,  директор Запорізького Центру розвитку місцевого самоврядування Олександр Свистун та ін.

У заході також взяли участь   голови Запорізької облдержадміністрації та обласної ради Костянтин Бриль та  Григорій Самардак, міський голова м. Мелітополь Мінько Сергій, представники об’єднаних територіальних громад з інших регіонів України, інші зацікавлені особи.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь