Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«Місяць червень багатий на свята»

Дата: 26.06.2018 09:10
Кількість переглядів: 584

Під такою назвою в Хоружівському сільському будинку культури  23 червня  2018 року пройшов тематичний вечір та святковий концерт. Червень місяць дійсно багатий на свята.  

   В ці  дні відзначили своє професійне свято медичні працівники. Сьогодні, як і в усі часи, професія медика є однією з найблагородніших  Серед багатьох свят, які відзначає наша країна в червні, День молоді – свято особливе та унікальне. Юність  - це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день.   Саме  молодим будувати нашу Незалежну Україну.   Учасниками  художньої самодіяльності  були  підготовлені  чудові  концертні  номери й привітання.  Учасниці драматичного гуртка В.Шмат та С. Гавришенко порадували всіх присутніх чудовими смішними сценками про медиків.     Гучними аплодисментами зустрічали  глядачі солістів – вокалістів Л. Пономаренко та С.Лихненко , які в котре порадували глядачів своїми дзвінкими голосами.  У виконанні  жіночого вокального ансамблю прозвучали жартівливі та ліричні пісні.   Запальними танцями порадували глядачів учасники танцювального гуртка (Кер.А.Малько). Гумор читала О.Бехало.                                                                                             

З вітальним словом  до присутніх виступила в.о.Хоружівського старости О.М.Гордієнко, яка привітала  з Днем молоді, Днем Конституції України та Днем медичного працівника. В своєму виступі Ольга Михайлівна наголосила, не важливо, скільки вам років, важливо, щоб завжди   в душі залишалися молодими.  Були завжди енергійними, творчими, працьовитими, наполегливими у  досягненні своєї мети.     Подякувала учасникам художньої самодіяльності за   подарований чудовий  змістовний концерт. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері.

Керівник художній Хоружівського СБК  Т.Таран           

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь