A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«Місяць червень багатий на свята»

Дата: 26.06.2018 09:10
Кількість переглядів: 550

Під такою назвою в Хоружівському сільському будинку культури  23 червня  2018 року пройшов тематичний вечір та святковий концерт. Червень місяць дійсно багатий на свята.  

   В ці  дні відзначили своє професійне свято медичні працівники. Сьогодні, як і в усі часи, професія медика є однією з найблагородніших  Серед багатьох свят, які відзначає наша країна в червні, День молоді – свято особливе та унікальне. Юність  - це молодість, здоров’я, це віра у завтрашній день.   Саме  молодим будувати нашу Незалежну Україну.   Учасниками  художньої самодіяльності  були  підготовлені  чудові  концертні  номери й привітання.  Учасниці драматичного гуртка В.Шмат та С. Гавришенко порадували всіх присутніх чудовими смішними сценками про медиків.     Гучними аплодисментами зустрічали  глядачі солістів – вокалістів Л. Пономаренко та С.Лихненко , які в котре порадували глядачів своїми дзвінкими голосами.  У виконанні  жіночого вокального ансамблю прозвучали жартівливі та ліричні пісні.   Запальними танцями порадували глядачів учасники танцювального гуртка (Кер.А.Малько). Гумор читала О.Бехало.                                                                                             

З вітальним словом  до присутніх виступила в.о.Хоружівського старости О.М.Гордієнко, яка привітала  з Днем молоді, Днем Конституції України та Днем медичного працівника. В своєму виступі Ольга Михайлівна наголосила, не важливо, скільки вам років, важливо, щоб завжди   в душі залишалися молодими.  Були завжди енергійними, творчими, працьовитими, наполегливими у  досягненні своєї мети.     Подякувала учасникам художньої самодіяльності за   подарований чудовий  змістовний концерт. Свято пройшло в теплій, дружній атмосфері.

Керівник художній Хоружівського СБК  Т.Таран           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь