Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Скоро Купала

Дата: 26.06.2018 14:32
Кількість переглядів: 766

Проблемні питання, що виникають у ході підготовки до святкування Купала, були розглянуті на організаційному комітеті з підготовки до свята, що відбувся 26 червня у приміщенні Недригайлівської селищної ради під головуванням Недригайлівського селищного голови Остапчука І.В.

  Членами організаційного комітету було озвучено, що проведено ряд робіт  з благоустрою на культурно-спортвному комплексі  «Колос», але роботи ще будуть продовжуватися. Зокрема, не виконані усі роботи з  ремонту, фарбування об’єктів, викошування трави, облаштування дитячого пляжу, прибирання території та ін.  Усі вони мають завершитися до  6 липня. Також йшла мова про презентацію куренів,  представництво від старостатів на «Ярмарковому балагані», участь пасічників від громади   у конкурсі меду, виставці-продажу свійської птиці, інших культурно-масових заходах. За доброю традицією, що складалася роками, всі старостати громади активно включилися у підготовку до свята, щоб гідно представити свої курені та долучитися до інших святкових заходів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь