A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення про додатковий набір на навчання

Дата: 05.07.2018 09:35
Кількість переглядів: 377

     Харківський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України (далі — Інститут) оголошує додатковий набір на навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування» з наданням освітнього ступеня «магістр» за державним замовленням та за договорами у липні 2018 року.

     Прийом документів від вступників на навчання за денною, вечірньою, заочною (з елементами дистанційної) формами навчання буде здійснюватись з 2 липня по 12 липня, вступні випробування - 18 - 19 липня.

     На навчання за державним замовленням приймаються громадяни України, які мають вищу освіту (документ про вищу освіту встановленого зразка освітнього ступеня бакалавра, магістра, а також освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), стаж в органах місцевого самоврядування не менше, ніж один рік на момент подання документів до приймальної комісії, без обмеження віку вступників.

     За денною формою навчання за державним замовленням приймаються особи, які перебувають на службі в органах місцевого самоврядування, обіймають посади, що належать до І-VІІ категорії.

     За вечірньою, заочною ( з елементами дистанційної) формами навчання за державним замовленням приймаються особи, які перебувають на службі в органах місцевого самоврядування, обіймають посади, що належать до 1-ІV категорії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь