A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Святковий волейбол

Дата: 13.07.2018 14:41
Кількість переглядів: 553

На свято Івана Купала в Недригайлові відбулися відкриті районні турніри з пляжного волейболу серед команд юнаків та дівчат. Змагання проходили одночасно на обох волейбольних майданчиках культурно-спортивного комплексу «Колос», тому у глядачів від початку був вибір, яку гру спостерігати і за яку саме команду вболівати. 

  У чоловічих змаганнях взяли участь 5 команд з Недригайлова та Сум. У впертій напруженій боротьбі перше та друге місця вибороли команди міста Суми, третє місце посіла місцева команда з Недригайлова.

         Більш масовими та видовищними виявилися змагання команд дівчат. Тут участь взяли 8 команд з Сум, Липової Долини та Недригайлова.  Сповнені краси та завзяття юні волейболістки вразили глядачів своєю граційністю, завзяттям та цікавими ігровими моментами. Навіть далекі від спорту люди надовго зупинялися, щоб помилуватися цим прекрасним видом спорту та його учасницями. Та й боротьба за перемогу у дівчат відбувалася не менш запекла, ніж у юнаків. У результаті перше місце виборола сумська команда у складі Маландіної Тетяни та Клепець Алли, другу сходинку турнірної таблиці посіла теж команда з міста Суми в складі Кадуріної Вікторії та Демідової Валентини, третє місце дісталося місцевій недригайлівській команді в складі Груздьової Ірини та Кореневої Аліни.

         На урочистому підведенні підсумків та закритті турнірів переможці були нагороджені грамотами голови Недригайлівської селищної ради, а також призами та пам’ятними подарунками, які від імені депутатського корпусу Недригайлівської селищної ради вручив спортсменам депутат селищної ради Юрій Сердюк. І учасники турнірів, і глядачі змагань отримали приємні, яскраві враження від змагань та продемонстрованої гри.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь