A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 17 липня

Дата: 17.07.2018 14:40
Кількість переглядів: 490

17 липня  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Акімов В.В. провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, в.о. старост старостинських округів.  

  За результатами апаратної наради Валентин Васильович  дав ряд доручень відповідальним особам, що стосувалися санітарного стану територій, підготовки до нового опалювального сезону,  діяльності комунальних підприємств «Недригайлівський речовий ринок», «Недригайлівводосервіс», КСК «Колос», ремонту закладів освіти і культури та ін. На апаратній нараді було заслухано начальника відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Захарченка В.Г.,  який проінформував присутніх про заходи, які необхідно здійснити задля покращення екологічного стану. Зокрема, йшлося про водогони та водовідведення,  ліквідацію та упорядкування сміттєзвалищ, створення схеми санітарної очистки території та ін. 
Проводиться відповідна підготовка і цього тижня  відбудеться ряд заходів:  19 липня о 10.00  - засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, 19-20 липня - виїзна перевірка щодо здійснення повноважень, передбачених частиною третьою ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», 22 липня о 10.00 - відкритий селищний шаховий турнір до Міжнародного дня шахів та  матч чемпіонату Недригайлівського району з футболу між командами ФК «Недригайлів» та ФК «Вільшана» на КСК «Колос». Протягом тижня пройде ряд заходів у бібліотечних закладах. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь