A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася тридцять четверта сесія селищної ради

Дата: 27.07.2018 11:15
Кількість переглядів: 465

    26 липня відбулася тридцять четверта сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено 12 питань.

    З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні сімнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

     Питання порядку денного тридцять четвертої сесії, відповідно до Регламенту роботи селищної ради, 24-25 липня були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

     Доповнивши порядок денний одним питанням, депутати перейшли до його реалізації і першим заслухали звіт Недригайлівського селищного голови про виконання Програми економічного та соціального розвитку і бюджету Недригайлівської селищної ради за перше півріччя 2018 року.

     Із співдоповідями виступили староста Короткий Ю.І., виконуючі обов’язки старост Дяченко В.І., Черевко Г.Г., Олійник С.В.

     В обговоренні виступили депутати Волков В.І., Яценко Ю.Б., Кривопатря Ф.І., Кріпак В.Я., Лиман В.О., Постіл П.І., Кущ А.І., які висловили конструктивні зауваження та внесли пропозиції щодо забезпечення комплексного розвитку, благоустрою та впорядкування підвідомчої території, функціонування комунальних підприємств та закладів, належного життєвого рівня населення та ін.

     Другим на порядку денному одноголосно було затверджено Статут Недригайлівської селищної територіальної громади, після державної реєстрації якого громада матиме всі можливості реалізувати права і обов`язки юридичної особи публічного права та  нестиме повну відповідальність за стан на своїй території, вирішення питань місцевого розвитку,  добробуту кожного члена громади на основі механізмів демократії участі та самоорганізації мешканців.

     Далі депутати затвердили перелік проектів, які фінансуються в 2018 році за рахунок субвенції з державного бюджету на формування інфраструктури Недригайлівської селищної ради, внесли зміни та доповнення у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2018 рік, виділили кошти з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень (звернення депутатів Лимана В.О., Волкова В.І., Сердюка Ю.А.), внесли зміни до селищного бюджету на 2018 рік, затвердили чисельність та штати апарату селищної ради та її виконавчих органів в новій редакції, Положення про відділ праці та соціального захисту населення Недригайлівської селищної ради та ін.

    Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь