A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Оргкомітет з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Дата: 20.08.2018 15:07
Кількість переглядів: 395

20 серпня Недригайлівський селищний голова за участі заступників селищного голови Сиротенка А.Г., Акімова В.В. провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та  Дня Незалежності України.

 За участю членів оргкомітету, керівників структурних підрозділів селищної ради  був обговорений хід підготовки до свят, окреслений першочерговий об’єм робіт та визначені основні напрямки роботи з організації та проведення свят. Відповідно до розпорядження селищного голови від 17.05.2018 № 170-ОД «Про  підготовку та відзначення 27-ї річниці незалежності України», утворений організаційний комітет, затверджено план заходів, відповідно до якого планується  церемонія урочистого підняття Державного Прапора України,  мітинги, урочисті збори та святкові концерти, покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку, пам’ятних знаків учасникам АТО, пам’ятного знаку воїну УПА І.Литвиненку у селі Хоружівка за участю представників громадськості. Також будуть проведені роботи з благоустрою населених пунктів, упорядкування об’єктів культурної спадщини.

«День Незалежності України - день, коли вшановують пам’ять героїв минулого і сьогодення  України, тих, хто забезпечував і забезпечує  країні незалежність.  Тож належне вшанування героїв – наш обов’язок», - зазначив селищний голова, підсумовуючи засідання оргкомітету.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь