A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Заходи до Дня Дня Державного Прапора України  Дня Незалежності України у бібліотеках громади

Дата: 27.08.2018 11:21
Кількість переглядів: 9942

       Заходи до Дня Дня Державного Прапора України  Дня Незалежності України у бібліотеках громади

    Бути українцем – значить пишатися своєю країною. Українці пишаються тим, що будують незалежну державу і духовно «повертаються» у родину народів Європи, виконуючи заповітну мрію багатьох поколінь українських патріотів. Тільки почуття любові й глибокої гордості за Україну разом із твердою вірою в її світле та величне майбутнє, у святість цієї прекрасної землі дає кожному українцеві, незалежно від того, молодий він чи сивий, чи живе він в Україні, чи в інших краях, право стверджувати: це моя країна, мій народ, моя Україна!

      З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня  Незалежності України у комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека»  оформлено історичний хроноскоп «Прапор миру, вірності і волі», книжковий колаж «Є найсвятіше слово на землі, одне високе – Україна»,  а також проведений День інформації «Україно, моя Україно, ти для мене струна золота».

        Тематика представлених видань різнобічна – історична, документальна, науково – пізнавальна, довідкова про нашу країну, її багатовікову історію, своєрідну культуру, походження українців, народні традиції, тернистий шлях державотворення.

    У  бібліотеці для дітей КЗ «Недригайлівська публічна бібліотека» з нагоди головних державних свят нашої країни представлена книжково-ілюстративна виставка «Україно, доки жити буду, доти відкриватиму тебе». Матеріали книжкової виставки дають змогу  відвідувачам  побачити минуле і сучасне України, нелегкий процес державотворення,  згадати імена та постаті великих українців, котрі  в різні часи прославили Україну. Також представлені матеріали про захисників Батьківщини, які сьогодні відстоюють суверенітет і захищають територіальну цілісність нашої держави. Аби залучити малечу до святкування великих державних свят, навчити їх шанобливо ставитися до цінностей українського народу,  до оточуючих,  любити свою Батьківщину і вміти переборювати труднощі, влаштовано слайд-екскурс   «Жовто-синій прапор мій», що розповідає про створення  прапора та державних символів країни у відеороликах «Україна – це ти!» та  «Історія державного прапора України».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь