A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Інформація про умови праці та матеріально – технічну базу комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області»

Дата: 04.09.2018 16:39
Кількість переглядів: 614

 Інформація про умови праці та матеріально – технічну базу

комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля 

Недригайлівської селищної ради Сумської області»

     1. Центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної  ради (далі - Заклад)  - інформаційний, культурний, освітній заклад, що  знаходиться  у комунальній  власності Недригайлівської селищної територіальної  громади.

     2. Засновником Закладу є Недригайлівська територіальна громада в особі Недригайлівської селищної ради (далі – Засновник).

     3. Засновник здійснює фінансування закладу, її матеріально-технічне забезпечення, закріплює за закладом необхідні будівлі, інженерні комунікації, обладнання. Засновник  здійснює  управління  майном, активами,  проводить  фінансування, господарське обслуговування, інші  заходи, необхідні для функціонування  закладу  відповідно до цілей Статуту, у порядку  і   межах,  визначених  законодавством,   безпосередньо або через відділ з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради

( уповноважений орган). 

     4. Заклад є підзвітний і підконтрольний Недригайлівській селищній раді, підпорядкований виконавчому комітету селищної ради, селищному голові та відділу з питань  культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради.

     5. Утримання Закладу здійснюється за рахунок коштів селищного

бюджету та інших джерел не заборонених законодавством України.

     6. Заклад є юридичною особою, має самостійний баланс, печатку із своїм найменуванням та ідентифікаційним кодом, штамп, інші реквізити відповідно до чинного законодавства, право відкривати рахунки у відповідних установах, укладати господарські договори і угоди, набувати майнових та особистих немайнових прав, нести обов'язки, бути позивачем та відповідачем в суді, господарському,  адміністративному судах. Права і обов’язки юридичної особи Центр культури і дозвілля набуває з дня його державної реєстрації.

     7. Повне найменування Закладу: «Недригайлівський  центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області».

     8. Скорочене найменування Закладу : Недригайлівський центр культури і дозвілля.

     9. Юридична адреса Закладу: вулиця Шевченка, буд. 2, смт. Недригайлів, Сумська область, 42100.

    10. Заклад є бюджетною, неприбутковою організацією, що утворена та зареєстрована в порядку, визначеному законодавством.

     11. Структура Закладу включає: сільські Будинки культури, сільські клуби - філії Недригайлівської територіальної громади, що розташовані в її межах на правах філій.

До структури входять:

- філія Іваницький сільський Будинок культури,

- філія Маршалівський сільський Будинок культури,

- філія Хоружівський сільський Будинок культури,

- філія Кулішівський сільський клуб,

- філія Костянтинівський сільський клуб,

- філія Гринівський сільський клуб,

- філія Віхівський сільський клуб,

- філія Пушкарський сільський клуб,

- філія Зеленівський сільський клуб.

     12. Кількість філій визначається відповідно до пункту 2, 3  нормативів забезпечення населення клубними закладами в Україні, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.11.1998 № 1775.
              13. Заклад є головною  клубною установою Недригайлівської територіальної громади, інформаційним та культурно-освітнім закладом у сфері культурно – мистецького обслуговування населення, методичним центром, з питань розвитку клубної справи. Він діє з метою духовного розвитку особистості, формування громадської думки, сприяючи консолідації та розвиткові жителів громади, їх історичної свідомості, традицій і культури, а також розвиткові етнічної, культурної, мовної та релігійної самобутності всіх корінних народів і національних меншин громади. Створює умови для розвитку народної творчості, задоволення культурних потреб і організації відпочинку населення.

     14 У своїй діяльності Заклад керується Конституцією України, Законом України «Про культуру», актами Президента України і Кабінету Міністрів України, центрального органу виконавчої влади в галузі культури і мистецтв, рішеннями Недригайлівської селищної ради, розпорядженнями голови Недригайлівської селищної ради, наказами відділу з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради, цим Статутом, іншими нормативно-правовими актами.

     15. Діяльність Закладу визначається річним планом, який затверджується уповноваженим органом.

     16. Заклад співпрацює з творчими спілками, державними та іншої форми власності підприємствами, установами, громадськими організаціями, юридичними і фізичними особами в Україні та за кордоном.

     17. Заклад має право укладати договори (контракти) з іншими юридичними  особами з метою співробітництва у сфері культури, брати участь у діяльності відповідних організацій і фондів згідно з чинним законодавством та за згодою уповноваженого власника.

Приміщення закладу спеціально збудоване в 1953 році, кількість місць в глядацькій залі 450. Балансова вартість станом на 01.09.2018 року становить 444319,00 грн.

Матеріально – технічна база налічує:  комп’ютерів – 2, підключених до мережі Інтернет,  розмножувальна техніка –  3, телевізор -1, телефон  -1,

аудіотехніка – 6, піаніно -3, баян – 4,  озвучувальна апарутура  - 2 комплекти, комплект оркестру духових інструментів -1, освітлювальна апаратура -1, комплектів театральних костюмів -12. Опалюється твердим паливом.

 Дозвілєвих об’єктів  -18,  загальна кількість по структурі-24.

Клубних формувань -8 ( учасників -42), загальна кількість по структурі – 52 ( учасників – 381).

В тому числі: гуртків художньої самодіяльності -5 ,  по структурі – 31,

Любительських об’єднань, клубів за інтересами – 3, по структурі -10.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь