A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

ФК Недригайлів - чемпіон Недригайлівського району з футболу 2018 року!

Дата: 19.09.2018 15:12
Кількість переглядів: 966

         Минулої неділі, 16 вересня, у селі Іваниця відбувся заключний матч відкритого чемпіонату Недригайлівського району 2018 року з футболу. Місцева команда приймала на своєму футбольному полі команду ФК «Недригайлів».

         Слід зауважити, що це був перенесений матч, який мав відбутися ще 1 липня, але з огляду на цілий ряд причин був відкладений за згодою обох команд-учасниць. Також варто зазначити принципову важливість результату даного матчу, адже у випадку програшу команда недригайлівців втрачала шанси на здобуття чемпіонського титулу цього року, який тоді дістався б команді ФК «Коровинці». Тому, незважаючи на дружні стосунки гравців обох команд, на полі з перших хвилин гри розпочалася запекла боротьба за перемогу. Всі присутні на матчі – і гравці обох команд, і їх уболівальники – добре памятали аналогічний матч минулорічного чемпіонату, коли саме іваничани позбавили недригайлівців останнього шансу на чемпіонство. Та спорт є спорт, і в чесній, впертій, наполегливій і безкомпромісній боротьбі кожен учасник змагань намагався показати якомога кращу гру й досягти якнайкращого результату для своєї команди.

          Від самого початку гравці радували вболівальників своїх команд безліччю цікавих і гострих ігрових моментів. З великими труднощами команді ФК «Недригайлів» вдалося в першому таймі здобути хитку перевагу в грі й завершити першу половину ігрового часу з різницею в рахунку в один мяч на свою користь. Першого гола в ворота команди ФК «Іваниця» забив Таранченко Владислав. Дещо згодом, вже у другому таймі, він подвоїв свій результат, а потім зробив і «хет-трік», ще раз підтвердивши своє реноме одного з кращих бомбардирів сезону.   

         Фортуна цього разу посміхнулася гравцям команди гостей. У другому таймі їм вдалося остаточно захопити ігрову ініціативу й закріпити свій успіх. До закінчення матчу недригайлівцям ще тричі вдалося порадувати глядачів голами у ворота суперника: спершу Курило Ігор забив гола, а потім і Курило Владислав повторив досягнення свого старшого брата. Останнього в цій грі гола, шостого, іваничанам забив граючий тренер і наставник молодих гравців недригайлівської команди Єлец Вадим. Та слід також сказати, що глядачів і вболівальників вразила чудова гра голкіпера команди ФК «Іваниця» - Зимогляд Валерій не раз рятував ворота своєї команди в, здавалося б, безнадійних ситуаціях і «зривав» численні аплодисменти вболівальників.

         Таким чином, заключний матч відкритого чемпіонату Недригайлівського району 2018 року з футболу між командами ФК «Іваниця» та ФК «Недригайлів» закінчився з рахунком 0:6 на користь останньої. Недригайлівську команду влаштував би в цій грі й нічийний результат, якого було б достатньо для здобуття чемпіонського титулу. Але спортсмени обох команд своєю чесною боротьбою й показаною грою порадували глядачів. Ну а титул чемпіона Недригайлівського району з футболу 2018 року по праву переходить до команди футбольного клубу «Недригайлів», з чим їх і вітають всі вболівальники й шанувальники цього прекрасного виду спорту!

Вадим Покотило

 

Команда І В Н П М О
1 ФК Недригайлів 12 10 0 2 50-15 30
2 ФК Коровинці 12 9 0 3 35-13 27
3 Космос (Терни) 12 8 0 4 42-25 24
4 ФК Вільшана 12 4 3 5 24-28 15
5 ФК Олімпік-ВПУ 12 3 2 7 18-26 11
6 ФК Іваниця 12 2 3 7 15-27 9
7 ФК Хоружівка-Кулішівка 12 1 2 9 13-63 5

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь