A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відзначили Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2018 16:32
Кількість переглядів: 587

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН 1990 року і покликаний звернути увагу суспільства на проблеми літніх людей. В Україні це також і День ветерана. З нагоди цих дат у Центрі культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради для літніх людей і ветеранів організували справжнє свято.

Ветеранів вітали представники влади, ветеранської організації. Від Недригайлівської громади літніх людей привітав заступник Недригайлівського селищного голови Анатолій Сиротенко. У адресу присутніх звучали вітання, слова вдячності, добрі побажання міцного здоров’я, сил та наснаги. За багаторічну трудову діяльність, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток рідного краю грамотами та подарунками  були відзначені окремі представники старшого покоління. До концертної програми долучилися хор «Берегиня», вихованці комунального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради»,  місцеві солісти та артисти.

Перед початком урочистостей та концертної програми у фойє  Центру культури і дозвілля була представлена виставка вишивок місцевих майстринь, представниць старшого покоління, усіх присутніх запрошували випити чаю та пригоститися смаколиками. Захід відбувся у теплій, дружній атмосфері, сповненій поваги до старшого покоління.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь