A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 2 жовтня

Дата: 03.10.2018 09:01
Кількість переглядів: 423

2 жовтня   виконуючий обов’язки Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов провів апаратну нараду із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, представниками старостинських округів.

 На апаратній нараді були заслухані питання «Про співфінансування закладів освіти та культури», «Про проведену роботу з організації військових навчальних зборів», «Про проведення єдиного санітарного дня». Перед присутніми з даних питань виступили начальник відділу з питань культури, релігій та туризму Анна Тимченко, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Ніна Сердюк, інспектор селищної ради Ірина Дяченко, начальник відділу земельних відносин селищної ради  Сергій Волохов. За результатами апаратної наради виконуючий обов’язки Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов дав ряд доручень, що стосувалися подальших заходів з благоустрою, зокрема, стосовно прибирання сміття, поточного ремонту доріг, вуличних місточків, діяльності КП «Недригайлівводосервіс», посилення роботи комісії з благоустрою та ін. Серед інших доручень – регулярне висвітлення у засобах масової інформації імен та прізвищ керівників, підприємців,  які не дотримуються правил благоустрою, не беруть участі у проведенні єдиних санітарних днів. Розглядаючи питання «Про співфінансування закладів освіти та культури» заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко наголосив на посиленні співпраці між громадами та місцевими керівниками по питанню співфінансування закладів освіти та культури, зокрема, дитячої музичної школи, будинку дитячої та юнацької творчості, міжшкільного навчально-виробничого комбінату. Також на апаратній нараді йшлося про підготовку до опалювального сезону,  роботу над бюджетом 2019 року, проведення заходів до Дня працівників освіти та ін.

   Проводиться відповідна   підготовка і цього тижня  пройдуть: 2 жовтня о 14.00 – зустріч з підприємцями у комунальному закладі «Будинок юнацької та дитячої творчості Недригайлівської селищної ради»; 3 жовтня о 12.00 - участь команди Недригайлівської ДЮСШ в ДЮФЛ Сумської області на КСК «Колос»; 3 жовтня о 12.30  делегація від Недригайлівської селищної ради візьме участь у обласних заходах з нагоди Дня працівників освіти  у м. Суми; 4 жовтня о 14.00 відбудеться  свято, присвячене Дню працівника освіти у Центрі культури та дозвілля.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь