A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

День захисника України

Дата: 17.10.2018 13:46
Кількість переглядів: 460

З нагоди  Дня  захисника України 12 жовтня у центрі культури та дозвілля Недригайлівської селищної ради  відбулися урочистості та святковий концерт. Концертна програма розпочалася   виступом військового оркестру 27-ї  Сумської реактивної артилерійської бригади. Зі  святкової сцени захисників вітали керівництво району та селищної ради.

У цей день найсумлінніших військовослужбовців нагородили грамотами виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, квітами та подарунками. З метою гідного відзначення осіб – захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції" нагороджено Олександра  Шульгу та Олексія Урбонаса. Право покласти квіти до меморіальних плит загиблих учасників АТО, наших земляків Сергія Грибеника та Олександра Шовтути  зі сцени було надано голові громадської організації «Спілка учасників АТО - «Патріоти Батьківщини» Анатолію Чорненку  та військовослужбовцям 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади. Присутні на урочистостях  вшанували пам’ять про Олександра та Сергія хвилиною мовчання. Матерям загиблих учасників АТО подарували квіти, пам’ятні подарунки. Захисників зі святом вітали майстерно підготовленою концертною програмою.

Також цього дня Недригайлівський селищний голова   відвідав і привітав зі святом військовослужбовців ІІІ  реактивного артилерійського  дивізіону 27-ї Сумської реактивної артилерійської бригади.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь