A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Навчальний візит на Дніпропетровщину

Дата: 26.10.2018 16:00
Кількість переглядів: 550

23-25 жовтня відбувся навчальний візит представників ОТГ Сумської,  Луганської та Харківської областей до Дніпропетровської області на тему: «Кращі практики інфраструктурного розвитку ОТГ на прикладі роботи старостинських округів та освітніх закладів», організований Сумським "Центром розвитку місцевого самоврядування", створеним в рамках Програми "U-LEAD з Європою" та за підтримки Мінрегіону.


            У ході візиту особливу увагу було приділено темі освітнього простору. Учасники Сумської делегації з м. Ромни, Кролевецької, Краснопільської, Степанівської, Шосткинської, Білопільської та Недригайлівської ОТГ змогли ознайомитись з галузевими об'єктами інфраструктури (школами, садочками, інклюзивно-ресурсними центрами, бібліотеками тощо) та поспілкуватись зі своїми колегами з Дніпропетровщини на тему особливостей організації освітнього процесу та розвитку. Насправді, наші сусіди вже далеко попереду нас у цій сфері, вони мають сучасно оснащений освітній простір та нові підходи до організації освітнього процесу. Приємно вразила взаємодія та злагоджена командна робота усіх ланок влади в цьому напрямку задля єдиного результату.

Учасники візиту відвідали Новоолександрівську, Солонянську, Петриківську, Царичанську, Слобожанську ОТГ, ряд старостинськоих округів.

Недригайлівську громаду на заході представляв заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко.

        
За матеріалами Сумського центру розвитку місцевого самоврядування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь