A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сорок перша сесія селищної ради

Дата: 03.12.2018 14:52
Кількість переглядів: 454

Сьогодні, 3 грудня, відбулася сорок перша сесія Недригайлівської селищної ради, яка була скликана з метою прийняття рішень, пов’язаних із вирішенням питань матеріального забезпечення підрозділу територіальної оборони району та правоохоронних органів у зв’язку з введенням воєнного стану в окремих областях України.

З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні двадцять три.

Пленарне засідання провела секретар Недригайлівської селищної ради Постоєнко І.В.

Всього до проекту порядку денного було включено два питання. Оскільки питання потребували детального обговорення, то спочатку було проведено спільне засідання постійних комісій селищної ради. Депутати активно попрацювали на спільному засіданні комісій під головуванням Сергієнка В.Г. – голови постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку.

Запитання депутатів були адресовані присутнім на спільному засіданні постійних комісій головному спеціалісту з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи Недригайлівської райдержадміністрації Колоусову П.П. та тимчасово виконуючому обов’язки військового комісара Недригайлівського районного військового комісаріату Ленцю О.М. Депутат Заїка О.М. запитав, на які саме потреби будуть використані виділені кошти, депутат Волков В.І. висловив думку, що у районного військового комісаріату повинні бути власні рахунки, а, відповідно, власні обігові кошти.

Ленець О.М. та Колоусов П.П. пояснили присутнім, що розпорядником коштів виступатиме Недригайлівська районна державна адміністрація в межах реалізації заходів районної програми «Правопорядок». На сьогоднішній день, у разі виділення таких коштів, вони будуть використані на придбання паливо – мастильних матеріалів та навчальних радіостанцій.

Після відкриття пленарного засідання, затвердження порядку денного та регламенту роботи депутати перейшли до розгляду питань.

         Більшістю голосів були прийняті рішення «Про внесення змін та доповнень до селищної комплексної Програми «Правопорядок на 2017 – 2020 роки» та «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік».  

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь