A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Волейбольний турнір пам’яті М.М.Маслака

Дата: 06.12.2018 13:29
Кількість переглядів: 870

Минулої суботи, 1 грудня, на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. та Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся організований сектором у справах молоді та спорту Недригайлівської районної державної адміністрації та відділом освіти, сім’ї,  молоді та спорту Недригайлівської селищної ради відкритий турнір з волейболу пам’яті Миколи Михайловича Маслака.

Дані змагання набули обласного рівня – участь у турнірі взяли 23 команди з різних куточків Сумщини. Учасники турніру були поділені на три групи: команди ветеранів (вони змагалися у спортивному залі Коровинської школи), жіночі команди (змагання між ними відбувалися у спортзалі Недригайлівської школи) та чоловічі команди (змагалися у спортзалі Недригайлівського ВПУ).

На урочистому відкритті турніру, яке проходило у спортзалі Недригайлівського ВПУ, зі словами привітання учасникам змагань виступили перший заступник голови Недригайлівської районної державної адміністрації Олекесій Васильченко, заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Анатолій Сиротенко, голова Недригайлівської ветеранської організації Василь Кріпак . Учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам'ять Маслака Миколи Михайловича.

Суддівство на турнірі пам’яті Миколи Михайловича Маслака на високому рівні забезпечили Олександр Євенко, Сергій Виговський, Сергій Нємцев та Сергій Шевцов.

Серед команд ветеранів перемогу здобула команда з Буриньського району, друге місце виборола команда з міста Ромни, третє місце посіла команда з Недригайлова. Серед жіночих команд перше місце в напруженій боротьбі виборола команда з Шосткинського району, другу та третю сходинки спортивного пєдесталу пошани посіли відповідно команди з Ямполя та Путивльського району. Серед чоловічих команд переможцями виявилися волейболісти з Шосткинського району, друге місце посіли спортсмени з міста Суми, на третьому місці – команда Путивльського району. На церемонії закриття турніру команди-переможці та призери були нагороджені грамотами, кубками та медалями. Також грамотами та призами були відзначені кращі гравці серед чоловіків, жінок та ветеранів.

Оргкомітет турніру висловлює вдячність керівництву ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. та Коровинської ЗОШ І-ІІІ ст. за сприяння у проведенні змагань.

Фото без опису

                                                                           

Вадим Покотило, спеціаліст І категорії

                                                    відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту

                                              Недригайлівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь