A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сорок друга сесія селищної ради

Дата: 14.12.2018 16:14
Кількість переглядів: 422

Сьогодні, 14 грудня, відбулася сорок друга сесія Недригайлівської селищної ради сьмого скликання, до порядку денного якої було включено тридцять чотири питання, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

З обраних двадцяти шести депутатів на сесії зареєструвалися двадцять два.

Пленарне засідання провела секретар Недригайлівської селищної ради Постоєнко І.В.

На початку сесійного засідання Постоєнко І.В. вручила депутату Недригайлівської селищної ради Яценку Ю.Б. Грамоту Сумської обласної ради за багаторічну плідну депутатську діяльність, активну громадянську позицію, вагомий особистий внесок в становлення та соціально-економічний розвиток Недригайлівської об’єднаної територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Після чого, доповнивши порядок денний одним питанням, депутати перейшли до його реалізації.

У ході роботи депутатами одноголосно було прийнято рішення «Про хід виконання селищної комплексної Програми «Правопорядок на 2017-2020 роки» та «Про роботу КЗ «Недригайлівський культурно – спортивний комплекс «Колос» щодо пропаганди здорового способу життя, розвитку фізичної культури та спорту», затверджено План діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, Порядок звільнення від плати за харчування окремих категорій дітей в дошкільних групах, дошкільних навчальних закладах та учнів у закладах загальної середньої освіти Недригайлівської селищної ради за рахунок коштів селищного бюджету, Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Недригайлівської селищної ради, Перелік об’єктів комунальної власності Недригайлівської селищної ради, які можуть бути приватизовані у 2018-2019 роках, План роботи Недригайлівської селищної ради на 2019 рік та ін.

         Також депутати відповідними рішеннями надали одноразову матеріальну допомогу учаснику антитерористичної операції та виділили кошти з Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень за зверненнями двох депутатів селищної ради.

         Більшістю голосів, але із змінами, було прийняте рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік».

Крім того, депутатами селищної ради було прийнято ряд рішень із земельних питань.

Розгляд питання «Про припинення договору оренди земельної ділянки», що стосується земельних ділянок, які відносяться до категорії непереоформлених земельних часток (паїв) на території Кулішівського старостинського округу, було перенесено на розгляд наступної сесії, яка відбудеться 21.12.2018. 

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь