A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбувся традиційний 32-й відкритий селищний турнір з волейболу, приурочений пам’яті Героя Радянського Союзу генерала-лейтенанта Івана Микитовича Русіянова

Дата: 17.12.2018 10:58
Кількість переглядів: 545

   Минулої суботи, 15 грудня, на базі  ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» та Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. відбувся  традиційний  32-й  відкритий селищний  турнір з волейболу, приурочений пам’яті Героя Радянського Союзу генерала-лейтенанта Івана Микитовича Русіянова.

        В турнірі  взяли участь 9 команд. Змагання  проходили в трьох  групах: жіночі команди, чоловічі команди, команди ветеранів.

      У групі жіночих команд змагалися чотири команди: міста Ромни, селищ міського типу Липова Долина та Недригайлів, с. Вільшана.

       Ветерани були представлені командами з міста  Ромни та смт Недригайлів.

      Серед чоловічих команд змагалися  три команди: міста Ромни, селища міського типу Недригайлів та ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ».

   Під час церемонії відкриття відкритого селищного волейбольного турніру, яка відбулася у фойє ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», капітани команд-учасниць поклали корзину квітів до пам’ятника Першогвардійцям – захисникам нашого краю від  німецько-фашистських загарбників у 1941 році.

      Жіночі команди змагалися в спортивному залі Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. У напруженій боротьбі «золото» виборола команда селища Липова Долина, срібну нагороду здобула команда міста Ромни, бронзова нагорода дісталася команді з Вільшани.

   Змагання ветеранських та чоловічих команд відбулися в спортивному залі Недригайлівського вищого професійного училища. Серед ветеранів кращими стали спортсмени з Недригайлова, срібні нагороди «взяли» роменчани. Серед чоловічих команд переможцями стала теж команда з Недригайлова, на другому місці – команда ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ», на третій сходинці спортивного п’єдесталу пошани – команда з міста Ромни.

      Переможці турніру були нагороджені грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради та кубками. Кращі гравці турніру  також отримали грамоти і статуетки.

     Відділ освіти, сім'ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради  висловлює вдячність керівництву ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» та Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст.  за сприяння у проведенні турніру.

Фото без опису

 

 

Спеціаліст І категорії відділу освіти, сім'ї, молоді

та спорту  Недригайлівської селищної ради                                 Вадим Покотило



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь