A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулися засідання постійних комісій

Дата: 20.12.2018 15:41
Кількість переглядів: 410

Сьогодні, 20.12.2018, відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, прав людини та законності та з питань підприємництва, житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг,  з питань земельних відносин, архітектури, будівництва та екології та з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, туризму, молоді та спорту.

Присутні обговорили проект порядку денного сорок третьої сесії та, доповнивши його одним питанням, опрацювали шість проектів рішень.

Основним питанням розгляду став проект селищного бюджету на 2019 рік. Начальник відділу фінансів Світлана Бордун  проінформувала присутніх про очікувані у 2019 році доходи громади за податковими надходженнями і розрахунком субвенції з державного бюджету, також про підсумки аналізу бюджетних запитів на майбутній рік, наданих розпорядниками бюджетних коштів.

Коментуючи показники бюджету на наступний рік, селищний голова  Ігор Остапчук наголосив, що відповідно до Бюджетного Кодексу, протягом 2019 року відбуватиметься перерозподіл видатків відповідно до потреб кожної галузі життєдіяльності громади.

            Також на засіданнях постійних комісій було погоджено внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік, Правила розміщення зовнішньої реклами, внесення змін до Програми розвитку малого та середнього підприємництва Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки та ін.

Фото без опису

Фото без опису

             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь