A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Прийнято бюджет громади на 2019 рік

Дата: 22.12.2018 11:11
Кількість переглядів: 525

      21 грудня під головуванням Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука за участі двадцяти трьох депутатів  відбулося пленарне засідання сорок третьої сесії селищної ради. На порядок денний завершальної у 2018 році сесії було включено шість проектів рішень та прийнято п’ять рішень.

     Всі проекти рішень напередодні були опрацьовані депутатами у постійних комісіях, про що свідчать злагодженість під час прийняття рішень.

     Першим депутати одноголосно підтримали рішення про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік.

      Далі депутати одноголосно прийняли селищний бюджет на 2019 рік.

    За словами начальника фінансового відділу Світлани Бордун, проект бюджету є базовим, але він збалансований і забезпечує потребу по захищених статтях видатків в умовах підвищених соціальних стандартів, тарифів і цін.

    Питання, які не були враховані у проекті бюджету на наступний рік, будуть розглядатися в процесі уточнення показників бюджету при розподілі вільного залишку коштів та видатків розвитку протягом 2019 року.

    З метою врегулювання відносин у сфері розміщення зовнішньої реклами  між розповсюджувачами зовнішньої реклами, державними органами, виконавчими органами Недригайлівської селищної ради та суб’єктами господарювання  на території населених пунктів Недригайлівської селищної ради затверджено Правила розміщення зовнішньої реклами на території Недригайлівської селищної ради.

   Для створення сприятливих умов для здійснення і зростання малого та середнього підприємництва внесено зміни до  Програми розвитку малого та середнього підприємництва Недригайлівської селищної ради на 2018-2020 роки.

     Після тривалого обговорення питання «Про припинення дії договору оренди земельної ділянки» у результаті проведеного голосування рішення не було прийняте.

    Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь