A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 8 січня

Дата: 09.01.2019 08:36
Кількість переглядів: 417

8 січня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада із керівництвом селищної ради, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, старостою, в.о. старост старостинських округів.

На апаратній нараді перед присутніми виступив начальник відділу юридичної та кадрової роботи селищної ради Ігор Криштоп, який коротко проінформував про зміни у законодавстві, які вступають в дію з 2019 року. Зокрема, йшлося про зміни у Податковому, Бюджетному кодексах, земельному законодавстві.

На  нараді також йшлося про Програму економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, земельні питання, автобусні перевезення по селищу Недригайлів, підвезення педагогічних працівників, підготовку до проведення культурно-масових і спортивних заходів та ін. Проводиться відповідна підготовка  і цього тижня відбудуться: 8 січня – нарада з начальниками відокремлених структурних підрозділів селищної ради по питанню формування заходів до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік; нарада із землевпорядниками  Недригайлівської селищної ради з питань землекористування; 9 січня – театралізоване дитяче свято «Пригоди новорічної ялинки в комунальному закладі «Недригайлівський центр культури і дозвілля»; 10 січня – відкритий різдвяний турнір з дзюдо, ряд інших заходів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь