A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новорічне свято для дітей Недригайлівської громади

Дата: 10.01.2019 08:40
Кількість переглядів: 598

Новий рік – це найбільш очікуване свято як для дітей, так і для дорослих. Мабуть, тільки новорічні свята здатні повернути будь-яку, навіть найсерйознішу, дорослу людину в дитинство, подарувати чимало приємних вражень і світлих переживань. Всі ми на межі старого і нового року віримо в казку і чекаємо новорічних чудес. Адже казка в цей прекрасний час завжди поруч, та й чудеса частенько збуваються на тлі зоряного неба і тихо падаючих сніжинок.

    9 січня  у Центрі культури і дозвілля  Недригайлівської селищної ради для учнів закладів освіти Недригайлівської селищної ради проведено святкове дійство «Новорічні пригоди Ялинки» за участю педагогічних працівників Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості та цікава мистецько-розважальна програма з піснями, танцями, іграми.

Зі словами вітань до присутніх звернулися заступник Недригайлівського селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко та начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради Ніна Сердюк, котрі сердечно привітали всіх з нагоди Нового року та Різдва Христового і побажали доброго здоров'я, веселого настрою, а учням - успіхів у навчанні.

Хороший настрій та відчуття свята діткам створювали веселі казкові герої: Дід Мороз, Снігуронька,  Баба Яга, Білочка, Зайчик, Карабас – Барабас, Буратино, русалки, Водяний, козенята  та учасники вокальних і хореографічних колективів «Дзвіночки», «Веселики» (керівник Тетяна Токмань), «Ранковий передзвін» (керівник Любов Павленко), «Family dance» (керівник Інна Неживело), «Crew Dance» (керівник Аліна Шаповаленко), солісти-вокалісти Ліза Винник, Юля Литвиненко, Ангеліна Гордієнко, Єва Голь, Кіріл Латенков, Кіра Шалівалієва. 

         Музичне оформлення свята якісно забезпечив акомпаніатор будинку дитячої та юнацької творчості Володимир Токмань.

Всі діти, а їх на святі було близько трьохсот, отримали солодкі новорічні подарунки від Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь