A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг

Дата: 23.01.2019 08:50
Кількість переглядів: 349

22 січня 2019 року в комунальному закладі   «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбулися урочистості з нагоди Дня Соборності України.

Соборність – це символ боротьби за волю, порозуміння між людьми… І часточка надії та  віри в майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною.

      Привітання зі святом, побажання до присутніх лунали з вуст голови Недригайлівської районної державної адміністрації Сергія Панченка, який наголосив, що  ми повинні бути гідними місії, покладеної на нас долею, мусимо підтримати й продовжити героїчні досягнення наших предків, оправдати сподівання і стати гордістю для наших нащадків,
що  наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу.    

Урочистості відкрив народний аматорський духовий оркестр «Мамонт Бенд» комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради», який порадував присутніх на святі   чудовою майстерністю виконання патріотичних творів.  

Ніжними та мелодійними піснями про Україну  привітали гостей свята народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Горлиця» комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» та народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Оксамит» Іваницького сільського будинку культури.

Чудовим вокалом, сценічною майстерністю, вражали солісти комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Свято продовжили аматори сцени,  даруючи гостям запальні танці та  гру на музичних інструментах, зокрема, на бандурі, саксофоні, баяні та фортепіано. Глядачі тепло і дружньо підтримували артистів.         Концертна програма, представлена талановитими аматорами сцени, стала справжнім мистецьким святом, сповненим світлом, гармонією і радістю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь