A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

СЕМІНАР – НАРАДА ІНСПЕКТОРІВ З ПРАЦІ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Дата: 01.02.2019 14:51
Кількість переглядів: 417

          31 січня  в  Управлінні Держпраці у Сумській області відбулась семінар – нарада з інспекторами праці органів місцевого самоврядування. У ході заходу були підведені підсумки роботи інспекторів за минулий рік, проаналізовані типові помилки, що допускаються інспекторами праці при проведенні інспекційних відвідувань, а також проблемні питання, що виникають під час здійснення інспекторами праці своїх службових обов’язків.

 «Протягом 2018 року  здійснено 166 інспекційних відвідувань підприємств Сумщини», -  прокоментувала у ході робочої наради заступник начальника Управління Держпраці у Сумській області Наталія Антоненко. 

Наталія Антоненко зазначила, що наразі кількість інспекторів в органах місцевого самоврядування області, які отримали посвідчення, становить 36 осіб. Упродовж звітного періоду Держпраці виявлено порушення вимог трудового законодавства у межах 22 інспекційних відвідувань, з яких 13 – в частині належного оформлення трудових відносин. У свою чергу, проводиться активна інформаційно-роз’яснювальна робота для підприємств області. Так,  за звітний період організовано 432 превентивних заходи за участю інспекторів праці органів місцевого самоврядування. 

Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Сумській області Вікторія Чортенко звернула увагу присутніх  на те, що інспектор праці повинен тримати під контролем діяльність всіх підприємств у своїй адміністративно-територіальній одиниці, щоб знати, які суб’єкти господарювання використовують найману працю, а також, хто з них, ймовірно, залучає до роботи нелегальних працівників.

 

Марина Голінко, спеціаліст - державний інспектор з праці Недригайлівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь