A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сорок четверта сесія селищної ради

Дата: 04.02.2019 09:37
Кількість переглядів: 484

31 січня відбулася сорок четверта сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання.  З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні двадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

У роботі сесії взяли участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, начальники відділів, спеціалісти апарату селищної ради, староста та виконуючі обов’язки старост.

Питання порядку денного сорок четвертої сесії, відповідно до Регламенту роботи селищної ради, 28-30 січня були детально обговорені на засіданнях постійних комісій, якими були  прийняті відповідні рекомендації до проектів рішень селищної ради.

Депутати заслухали звіти селищного голови про виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради за 2018 рік та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Недригайлівської селищної ради у 2018 році, затвердили Програму економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, селищну Програму соціального захисту населення «Турбота на 2019-2021 роки, Програму на здійснення внесків для зміцнення матеріально-технічної бази КП «Недригайлівводосервіс» на 2019 рік.

Також депутати прийняли ряд рішень у сфері регулювання земельних відносин, що належать до повноважень селищної ради, внесли зміни до селищного бюджету на 2019 рік та ін.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь