A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відкрилася виставка картин художника Віктора Конотопського

Дата: 08.02.2019 14:41
Кількість переглядів: 896

8 лютого у Недригайлівському  краєзнавчому музеї Державного історико - культурного заповідника «Посулля» відбулося урочисте відкриття виставки картин художника Віктора Конотопського. На захід зібралася  громадськість, небайдужа до культурного розвитку рідного краю, представники галузей культури, освіти, влади, ЗМІ.

Віктор Валентинович – уродженець села Мелешківка, учасник багатьох  художніх виставок, неодноразовий переможець конкурсу імені Нестора Кизенка, що є традиційним у Недригайлові, художник за професією і духовним покликанням.

На його полотнах  – мальовничі, рідні серцю краєвиди, натюрморти, портрети, що надихають красою  та дають відчуття гордості за наших митців, нашу талановиту націю.

Від імені Недригайлівської селищної ради Віктора Конотопського  привітав заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко. Вручаючи подяку селищного голови та подарунок, Анатолій Георгійович висловив слова щирої вдячності «за  вірність справі, якій митець служить самовіддано й безкорисливо, викликаючи загальну повагу і захоплення жителів Недригайлівщини» та побажав нових прекрасних проектів, благополуччя та розвитку.

Щиро вітали художника з відкриттям виставки та говорили приємні слова ведучий заходу – завідувач Недригайлівського  краєзнавчого музею Державного історико - культурного заповідника «Посулля» Іван Абаровський, член Спілки художників України,  художник-пейзажист і  портретист Олександр Яловенко, заступник редактора газети «Голос Посулля» Жанна Абаровська, викладач Недригайлівської дитячої музичної школи Світлана Лях, Червонослобідський сільський голова Григорій Сендецький, голови недригайлівських  райдержадміністрації та районної ради Сергій Панченко, Іван Нанка та інші. Сам Віктор Конотопський від душі дякував землякам за теплий прийом та пошанування його творчості.

Виставка картин художника діятиме близько 2-х місяців, тому всі бажаючі можуть долучитися до краси, створеної руками майстра-земляка. 

Фото без опису

        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь