Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Змагання зі стрільби

Дата: 13.02.2019 10:23
Кількість переглядів: 404

12 лютого на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» завершився перший етап відкритого турніру Недригайлівського району зі стрільби серед збірних команд 2019 року. Цього дня у зональних змаганнях зі стрільби та дартсу взяли участь 42 представники Недригайлівської селищної ради, чим було забезпечене найбільш масове представництво у змаганнях.

28 чоловіків та 14 жінок з числа працівників установ та організацій Недригайлівської селищної ради у особистому заліку змагалися за кращі результати. Для участі у другому (фінальному) етапі турніру слід було визначити по два кращих спортсмени серед чоловіків та жінок для формування команди нашої громади. Кращі результати за сумою здобутих балів у дартсі й стрільбі серед чоловіків показали спеціаліст сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Олег Кравченко та директор культурно-спортивного комплексу «Колос» Сергій Гордієнко. Серед жінок у змаганнях кращими  стали директор інклюзивно-ресурсного центру Недригайлівської селищної ради Юлія Данко та фахівець із соціальної роботи відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Маргарита Пулях.

Саме ці спортсмени й представлятимуть збірну команду Недригайлівської селищної ради у фінальному етапі відкритого турніру, який відбудеться на базі Недригайлівського вищого професійного училища 14 лютого. Тож побажаємо нашій команді вдалого виступу й перемоги в цих змаганнях!

Фото без опису

Фото без опису

Вадим Покотило, спеціаліст І категорії відділу освіти, сімї, молоді та спорту селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь