A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Змагання зі стрільби

Дата: 13.02.2019 10:23
Кількість переглядів: 384

12 лютого на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» завершився перший етап відкритого турніру Недригайлівського району зі стрільби серед збірних команд 2019 року. Цього дня у зональних змаганнях зі стрільби та дартсу взяли участь 42 представники Недригайлівської селищної ради, чим було забезпечене найбільш масове представництво у змаганнях.

28 чоловіків та 14 жінок з числа працівників установ та організацій Недригайлівської селищної ради у особистому заліку змагалися за кращі результати. Для участі у другому (фінальному) етапі турніру слід було визначити по два кращих спортсмени серед чоловіків та жінок для формування команди нашої громади. Кращі результати за сумою здобутих балів у дартсі й стрільбі серед чоловіків показали спеціаліст сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Олег Кравченко та директор культурно-спортивного комплексу «Колос» Сергій Гордієнко. Серед жінок у змаганнях кращими  стали директор інклюзивно-ресурсного центру Недригайлівської селищної ради Юлія Данко та фахівець із соціальної роботи відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Маргарита Пулях.

Саме ці спортсмени й представлятимуть збірну команду Недригайлівської селищної ради у фінальному етапі відкритого турніру, який відбудеться на базі Недригайлівського вищого професійного училища 14 лютого. Тож побажаємо нашій команді вдалого виступу й перемоги в цих змаганнях!

Фото без опису

Фото без опису

Вадим Покотило, спеціаліст І категорії відділу освіти, сімї, молоді та спорту селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь