Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Сільські бібліотеки громади провели заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2019 11:33
Кількість переглядів: 1246

    Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.
    З метою вшанування  пам’яті Героїв Небесної Сотні в сільських бібліотеках громади проведено інформаційно – просвітницькі заходи: хвилину - спогад  «Тебе я любив. І любив Україну» в Кулішівській, Маршалівській сільських  бібліотеках – філіях.

Бібліотекарі ознайомили присутніх читачів з подіями, які відбувалися на Майдані, згадали поіменно всіх загиблих  Героїв Небесної Сотні.   Насамкінець заходи завершилися хвилиною мовчання та запаленням свічі пам’яті.У Хоружівській сільській бібліотеці - філії в пам’ять про загиблих за майбутнє України було проведено для учнів сільської школи урок пам’яті «Герої не вмирають». Учні декламували вірші,  присвячені подіям того часу, долі Героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську державу.   У Іваницькій сільській бібліотеці – філії було проведено вечір пам’яті «Герої не вмирають».

    Справжніми героями для всіх нас назавжди залишаються Герої Небесної Сотні.  Їх називали Небесною Сотнею – українців, які загинули у Києві на Майдані. Гинули за честь, за волю, за право бути народом – джерелом і мірилом влади  у власній державі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь