A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сорок п’ята сесія селищної ради

Дата: 27.02.2019 15:37
Кількість переглядів: 451

 27 лютого відбулася сорок п’ята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено тридцять п’ять питань, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

     З обраних двадцяти шести депутатів на сесії зареєструвалися вісімнадцять.

    Пленарне засідання провела секретар Недригайлівської селищної ради Постоєнко І.В.

    Доповнивши порядок денний чотирма питаннями, депутати перейшли до його реалізації.

     У процесі роботи депутатами було одноголосно було затверджено селищну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2019 рік та Програму підвезення педагогічних працівників на 2019-2021 роки, звіти депутатів про використання коштів Фонду Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень у 2018 році, внесено зміни до рішень Недригайлівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2019 рік» та «Про туристичний збір».

         Відповідними рішеннями було затверджено актуалізовані звіти про оцінку майна комунальної власності – нежилих будівель для продажу на аукціоні: нежилі будівлі (гараж, котельня, вбиральня) по вул. Незалежності, 1 «а» в смт Недригайлів; приміщення колишнього сільського клубу в с. Спартак; приміщення колишнього Віхівського сільського клубу.

     Також депутати відповідними рішеннями надали одноразову матеріальну допомогу жителям територіальної громади відповідно до селищної Програми соціального захисту населення «Турбота».

     Більшістю голосів було прийняте рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2019 рік».

    Крім того, депутатами селищної ради було прийнято ряд рішень із земельних питань та ін.

      Після того, як всі питання, включені до порядку денного, були розглянуті,  заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сиротенко А.Г. розповів про проблемні питання організації роботи закладів охорони здоров'я в умовах децентралізації, які можуть бути вирішені шляхом досягнення компромісу між зацікавленими сторонами (об’єднані територіальні громади, районна рада, районна державна адміністрація, Центральна районна лікарня, Центр первинної медико – санітарної допомоги) та про алгоритм утворення Госпітальної ради Роменського госпітального округу.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

 

Фото без опису


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь