A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Свято настільного тенісу

Дата: 04.03.2019 10:09
Кількість переглядів: 424

      Минулої суботи, 2 березня, на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбувся відкритий селищний турнір з настільного тенісу. Помірятися майстерністю зібралися 31 тенісист з Недригайлівщини, Роменщини та Липово-Долинського району. Змагання відбувалися в трьох вікових групах – до 20 років, 20-55 років та старші 55. В усіх трьох групах спортсмени змагалися за коловою системою, тобто кожен тенісист почергово зіграв зі всіма своїми суперниками в групі.

         Від початку турніру й до його завершення в спортивній залі Недригайлівського вищого професійного училища панувала весела й доброзичлива атмосфера. Проте це не применшувало спортивного азарту учасників, кожен з яких намагався зіграти якомога краще й добитися вищого результату.

       В наполегливій безкомпромісній боротьбі визначилися переможці турніру. В молодшій віковій групі не програвши своїм суперникам жодної партії впевнено перемогу здобув Ігор Сердюк з Недригайлова. 20 виграшів підряд і жодної поразки – блискучий результат! Слід зауважити, що жодному іншому учаснику турніру не вдалося зіграти без поразок. Друге місце у цій групі зайняв тенісист Ярослав Цендра з Липової Долини, третім став Максим Татарніков з Ромнів.

       У віковій категорії 20-55 років перше та друге місця розділили між собою роменчани Володимир Татарніков та Антон Бойко, третє місце виборов наш земляк Сергій Арістархов. У старшій групі фортуна посміхнулася Володимиру Ярошенку з Липової Долини, друге місце – у Петра Чумака з Ромнів, третє – у Григорія Пилипенка з Недригайлова.

         Завершилося це свято настільного тенісу врученням призів та нагород кращим гравцям. Всі переможці та призери турніру нагороджені грамотами та цінними подарунками, також призами були відзначені наймолодший та найстарший учасники змагань – мешканці Ромнів 14-річний Дмитро Яковець та 73-річний Василь Рогаль. Всі тенісисти отримали заряд позитивних емоцій і хорошого настрою від змагань та спілкування під час турніру.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Вадим Покотило, спеціаліст І категорії відділу освіти, сімї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь