A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

«Кохана.Чарівна.Бажана»

Дата: 11.03.2019 09:08
Кількість переглядів: 683

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка… Вона сама – як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня.  Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

З нагоди вшанування її величності Жінки в Хоружівському сільському Будинку культури 7 березня 2019 року відбувся святковий концерт «Кохана.Чарівна.Бажана».

До ніжних матерів, турботливих бабусь, сестер, коханих дружин, милих доньок й онучок з привітальним словом звернулася  в.о.Хоружівського старости Ольга Гордієнко.

Ольга Михайлівна щиро привітала жінок з наступаючим прекрасним весняним святом та побажала міцного здоров'я, величезного щастя, кохання і добра. 8 Березня несе у світ ніжність та красу, адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Саме тому побажання, привітання, всі найкращі слова світу лунали в адресу жінок.

Програма святкового концерту виявилася надзвичайно насиченою та різноманітною. Тож яскраві концертні номери у виконанні солістів і творчих колективів не залишили байдужими жодну представницю прекрасної статі. Святковий настрій всім глядачам у залі створили дитячий вокальний ансамбль «Квіти сонця»(кер.О.Токмань), танцювальний колектив «Імпульс»(кер.А.Малько), вокальний жіночий ансамбль «Сусідоньки»(кер.Л.Доценко).

Зі сцени лунали чудові вітання солістів-вокалістів Ольги Токмань, Лєни Пономаренко, Лєри Майбороди, Антоніни Боровик, Людмили Доценко, дуету Людмили Тютюнник та Тетяни Григоренко, а також Володимира Майбороди та Юрія Доценка.

Учасниками гуртка художнього слова ЛюдмилоюТютюнник, Світланою Гавришенко, Оленою Ярмоленко, глядачам були представлені інсценізації та віршовані твори. Відкритість і талант танцювального колективу справили неабияке враження на глядачів, які щиро дякували юним артистам бурхливими оплесками.

У вестибюлі Будинку культури можна було ознайомитись з постійно діючою чудовою виставкою декоративно-ужиткового мистецтва.

Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері. Програма святкового концерту була динамічною та вишуканою. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками.

Фото без опису

                                                                               Людмила Доценко, художній керівник

                                                                               Хоружівського сільського Будинку культури

                                                                                                                                                                              



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь