A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сорок сьома сесія Недригайлівської селищної ради

Дата: 29.03.2019 11:34
Кількість переглядів: 434

28 березня відбулася сорок сьома сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання.

З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні дев’ятнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

Питання порядку денного сорок сьомої сесії, відповідно до Регламенту роботи, 27 березня були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

Перед початком роботи до присутніх звернувся голова Недригайлівської районної державної адміністрації Сергій Панченко, який відзначив високий рівень співпраці з Недригайлівським селищним головою. У своєму виступі він наголосив, що у державі проходить реформа децентралізації, утворюються об’єднані територіальні громади і актуальним  є питання управління соціальною сферою. У районі існують проблеми із утриманням закладів первинної і вторинної медичної допомоги, які не можливо вирішити без виділення субвенцій із бюджетів об’єднаних громад. Голова райдержадміністрації звернувся до депутатів селищної ради з проханням розглянути питання надання згоди на прийняття ЦПМСД у комунальну власність Недригайлівської селищної ради на умовах співфінансування з іншими громадами району.  Із запитаннями до голови районної державної аміністрації щодо необхідності та якості ремонту доріг, встановлення дорожніх знаків, співпраці із сільськими радами, які не ввійшли до складу Недригайлівської ОТГ, в питанні організації підвезення учнів до навчальних закладів, виготовлення генеральних планів населених пунктів та ін. звернулися депутати Заїка О.М., Лиман В.О., Волков В.І., Авраменко А.П., Захарченко В.Г., Яценко Ю.Б.

Далі перед депутатами виступив головний інженер ДП «Недригайлівський агролісгосп» Сергій Лісовий, який у відповідь на запитання депутатів чи можуть громадяни без будь-яких документів збирати у лісах мертві  стовбури дерев та використовувати їх  на власні потреби пояснив, що чинне  законодавство не містить чіткої  відповіді на це питання. Але разом з тим наголосив, що така діяльність є побічним лісокористуванням і тому для того, щоб збирати дерева, котрі лежать у лісі,  необхідно одержати спеціальний дозвіл. Будь-яке незаконне  привласнення цієї деревини кваліфікується як злочин проти власності.  

         Після затвердження порядку денного сесії, депутати приступили до його реалізації.

Одноголосно були прийняті рішення  «Про хід виконання Програми «Фонд Недригайлівської селищної ради на виконання депутатських повноважень на 2017-2020 роки» за підсумками 2018 року», «Про підсумки фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств Недригайлівської селищної ради за підсумками 2018 року», «Про дотримання Правил благоустрою населених пунктів Недригайлівської селищної ради і дотримання в них санітарного порядку», «Про селищну «Програму фінансового забезпечення відзначення на території Недригайлівської селищної ради державних, професійних свят, ювілейних дат та інших подій на 2019-2021 роки».

Відповідними рішеннями було внесено зміни та доповнення до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік, у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік та селищного бюджету.

Також депутати затвердили Положення про відділ по управлінню майном та житлово – комунальним господарством Недригайлівської селищної ради та Положення про відділ містобудування архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Недригайлівської селищної ради, прийняли ряд рішень із земельних питань.

Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь