A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Селищний огляд-конкурс «Квітневий сміхопад»

Дата: 15.04.2019 11:25
Кількість переглядів: 505

       З давніх - давен славиться український народ своїм гострим словом. Українці обдаровані незрівнянним гумором, який визначається невичерпністю веселого  та дотепного, що переливається всіма відтінками сміху, відсвічує легкою і добродушною посмішкою. І  це правда, тому що наш народ уміє веселитися і сміятися від душі. Сміх - це сила від усіх хвороб. Він додає нам настрою, допомагає в житті побачити більше світлого, радісного і просто стати  добрішими.

       З метою пропаганди та збереження кращих творів української драматургії, стимулювання творчої діяльності митців – аматорів, сприяння підвищенню ролі аматорського мистецтва у збереженні і популяризації національної культурної спадщини, духовному вихованню молоді та дітей,  12 квітня  в комунальному закладі «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради» відбувся селищний огляд-конкурс «Квітневий сміхопад», який започаткований відділом з питань культури, релігій та туризму Недригайлівської селищної ради.

У ньому  взяли участь аматорські театральні колективи, виконавці частівок, гумористи клубних закладів Недригайлівської селищної ради та Державного професійно-технічного навчального закладу «Недригайлівське вище професійне училище».

Конкурсанти визначалися в номінаціях: «Сценка, мініатюри або уривок з вистав», «Гумористичний твір», «Частівки».

У номінації «Сценка» III  місце зайняли учасники драматичного гуртка Зеленівського СК, II  місце розділили між собою учасники драматичного гуртка Іваницького СБК та Віхівського СК, I  місце посіли учасники художньої самодіяльності Хоружівського СБК.

У номінації «Гумор» III  місце дісталося Дарині Кобілєвій Зеленівського СК, II  місце розділили між собою Людмила Тютюнник Хоружівського СБК та Артем Волченко КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради», I  місце посіла Оксана Прохненко Іваницького СБК.

У номінації «Частівки» I місце зайняла Інна Кірна Іваницького СБК.

Дипломами за участь були нагороджені    учасники драматичного гуртка Зеленівського СК в номінації «Сценка» та Аліна Середа Гринівського СК  в номінації «Гумор».

Гран - прі отримали учасники художньої самодіяльності, учні Державного професійно – технічного навчального закладу «Недригайлівське вище професійне училище».

          Поки журі підводило підсумки огляду-конкурсу, глядачів у залі порадував своїм співом вокальний дует у складі Юлії Пушкарь та Тетяни Щербини. Запальні танці усім присутнім подарували хореографічний ансамбль «Первоцвіт» (керівник Аліна Таранченко), хореографічний ансамбль «Живчик» (керівник Світлана Коренева)   КЗ «Недригайлівська  дитяча музична школа» та танцювальний колектив ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище».

         Усі учасники свята виявили неабиякі акторські здібності, звеселили  публіку. Тож нехай і в такий день, і в усі інші дні з нами буде щирий сміх, бо кожна щирість ріднить людей.        

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь