A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Апаратна нарада 22 квітня

Дата: 23.04.2019 08:26
Кількість переглядів: 324

            22 квітня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

Учасники апаратної наради прозвітували про проведену за минулий тиждень роботу та озвучили плани на найближчий час, серед яких найголовніші –  проведення заходів з благоустрою, освітлення населених пунктів, прибирання кладовищ, прилеглих територій, вивезення сміття та ін.

Начальник відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Віктор Захарченко підвів підсумки проведення толоки, доповів про роботу комісії з благоустрою, яка протягом минулого тижня проводила подвірний обхід з метою наведення належного санітарного стану біля особистих господарств. Як зазначив Віктор Григорович у своєму виступі, подвірні обходи продовжуватимуться і, як наслідок, на громадян, які ухилятимуться від наведення належного санітарного стану біля своїх обійсть, будуть складені протоколи про адміністративну відповідальність за невиконання Правил благоустрою.

             На нараді також виступили начальник відділу земельних відносин селищної ради Сергій Волохов, начальник відділу праці та соціального захисту населення Леніна Волошко, які говорили про   питання життєзабезпечення громади, що стосувалися земельних відносин та соціального захисту.        Заступник Недригайлівського селищного голови Анатолій Сиротенко  наголосив на підготовці до проведення заходів до Дня чорнобильської трагедії, Великодніх свят, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Дня Європи та Дня вишиванки.

       Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук дав доручення відповідальним особам, що стосувалися благоустрою, охорони праці, сплати податків до місцевого бюджету, земельних питань та ін.


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь