A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Виконком 22 квітня

Дата: 23.04.2019 09:44
Кількість переглядів: 382

22 квітня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало питання «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік і бюджету за   І квартал 2019 року».

         Виступаючи перед присутніми, голова виконавчого комітету Ігор Остапчук зазначив, що за І квартал 2019 року доходів загального фонду (без урахування  міжбюджетних трансфертів) надійшло 8343,0 тис.грн. Затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 100,0%

Говорячи про галузь житлово-комунального господарства, одним з головних напрямків роботи селищної ради за обсягами Ігор Вікторович назвав  благоустрій населених пунктів. Щодо заходів з енергоефективності та енергозбереження, то протягом звітного періоду проводилася робота по заміні електричних ламп вуличного освітлення на більш економічні (світлодіодні). Запроваджується встановлення реле часу (таймерів) на мережах вуличного освітлення населених пунктів селищної ради. Установлено 6 таймерів часу по вулицях: Горького, Заболотівка, Спортивна, Зарудка, Польова, Першотравнева смт Недригайлів. Внаслідок реалізації цих заходів за період з лютого по березень 2019 року було зменшено витрати електричної енергії в порівнянні з відповідним періодом минулого року на 11234 кВт. Поряд з тим, проводиться подальша робота з освітлення населених пунктів громади. У лютому  2019 року було закінчено реалізацію проекту «Реконструкція вуличного освітлення за адресою: Сумська область, Недригайлівський район, с.Зелене, вул.Миру, вул.Першотравнева, вул.Патріотів, вул.Молодіжна (від КТП 170)». Відтепер с.Зелене освітлюється 41 ліхтарем.

У своєму виступі голова виконавчого комітету Ігор Остапчук звернув увагу на надання  адміністративних послуг, земельні питання, галузі  освіти, культури, охорони здоров'я, підтримку сім’ї, дітей та молоді,  фізичну культуру і спорт, соціальний захист населення, здійснення контролю за дотриманням легальності працевлаштування та незадекларованої праці, ринок праці,  роботу служби у справах дітей, підвищення рівня безпеки життя громадян, цивільний захист та техногенну безпеку, а наприкінці подякував членам виконавчого комітету, працівникам апарату селищної ради, працівникам селищних комунальних установ, представникам громадськості за конструктивну  і ділову співпрацю, порозуміння, підтримку, спрямовану на  розв’язання питань соціально-економічного розвитку громади.

Також на засіданні виконавчого комітету були розглянуті питання «Про роботу комунального закладу  «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» щодо культурного розвитку молодого покоління», «Про стан дотримання Закону України «Про захист прав споживачів» на території Недригайлівської селищної ради»,  «Про стан  кадрової роботи у виконавчому апараті Недригайлівської селищної ради», були внесені зміни та     доповнення до  рішення виконавчого     комітету № 123 від 20.12.2018 «Про встановлення вартості харчування дітей в дошкільних групах, дошкільних  навчальних закладах та учнів у закладах загальної середньої освіти  Недригайлівської селищної ради за рахунок коштів селищного бюджету», затверджені в новій редакції Інструкція    з        діловодства   у       Недригайлівській селищній  раді та її виконавчому комітеті та план роботи виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради на ІІ квартал 2019 року, прийняті рішення про надання матеріальної допомоги    на    поховання одній особі та присвоєння окремої поштової адреси  двом об`єктам   нерухомого   майна.

З питань порядку денного перед присутніми  виступили директор комунального закладу  «Недригайлівський будинок дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради Сумської області» Тетяна Токмань, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій  та регуляторної діяльності селищної ради  Людмила Долуда, спеціаліст відділу юридичної та кадрової роботи селищної ради Світлана Коренева, начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради Ніна Сердюк, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Юлія Шевченко, начальник відділу організаційної та загальної роботи селищної ради Ігор Постоєнко, начальник відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніна Волошко, провідний спеціаліст сектору містобудування та архітектури відділу містобудування, архітектури та комунального господарства селищної ради Володимир Федай.

У обговоренні питань порядку денного активну участь взяли заступник голови виконавчого комітету Анатолій Сиротенко, члени виконавчого комітету Валентин Акімов, Ольга Прокопченко, Олександр Пулях.


Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь