A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Оголошення

Дата: 23.04.2019 15:55
Кількість переглядів: 451

02.04.2019

ОГОЛОШЕННЯ

       Відповідно до інформації, наданої Головним управлінням Державної фіскальної служби у Сумській області, не включається до розрахунку загального місячного (річного) оподатковуваного доходу фізичної особи (не підлягають оподаткуванню) доходи, отримані від продажу власної сільськогосподарської продукції, що вирощена, відгодована, виловлена, зібрана, виготовлена, оброблена або перероблена безпосередньо фізичною особою на земельних ділянках, наданих їй у розмірах, встановлених Земельним кодексом України, для ведення:

  • особистого селянського господарства або земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), сукупний розмір яких не перевищує 2 гектари. При цьому розмір земельних ділянок, зазначених в абзаці другому п.п.165.1.24 п.165.1 ст.165 Податкового кодексу України, а також розмір виділених в натурі (на місцевості) земельних часток (паїв), які не використовуються (здаються в оренду, обслуговуються), не враховуються;
  • якщо розмір земельних ділянок, зазначених в абзаці третьому п.п. 165.1.24 п. 165.1. ст.165 Податкового кодексу України, перевищує 2 гектари, дохід від продажу сільськогосподарської продукції підлягає оподаткуванню на загальних підставах.

      Якщо фізичною особою отримано дохід в результаті обробітку земельних ділянок, які перевищують норми, встановлені п.п.165.1.24 п.165.1.ст.165 Податкового кодексу України, та з яких не утримано податок на доходи фізичних осіб та військовий збір, така фізична особа зобов’язана подати податкову декларацію про майновий стан і доходи та сплатити податкові зобов’язання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь