A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Відбулася сорок восьма сесія селищної ради

Дата: 26.04.2019 10:09
Кількість переглядів: 414

   24 квітня відбулася сорок восьма сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання.

   З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні  дев’ятнадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Остапчук І.В.

     Питання порядку денного сорок восьмої сесії 23 квітня  були детально обговорені на засіданнях постійних комісій, де були  прийняті відповідні рекомендації до проектів рішень селищної ради.

    Першим депутати заслухали інформацію директора КП «Недригайлівський речовий ринок» про підсумки фінансово-господарської діяльності підприємства за 2018 рік.

   Далі депутати відповідними рішеннями затвердили Правила благоустрою населених пунктів Недригайлівської селищної ради, Програму з будівництва, реконструкції, експлуатації та утримання автомобільних доріг державного та місцевого значення на території Недригайлівської селищної ради на 2019-2022 роки, Програму оздоровлення та відпочинку дітей Недригайлівської селищної ради на 2019 рік, встановили надбавки педагогічним працівникам закладів освіти Недригайлівської селищної ради на 2019-2021 роки,  внесли зміни та доповнення у додаток 1 до Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік.

    Також відповідними рішеннями ради було виділено одноразову матеріальну допомогу  громадянам відповідно до селищної Прогарами соціального захисту населення «Турбота» та прийнято ряд рішень, що стосуються внесення змін до селищного бюджету, оренди комунального майна, земельних питань та ін.

       Всього до порядку денного сорок восьмої сесії було включено тридцять шість питань, по яких прийнято тридцять п’ять рішень. Одне питання не отримало необхідної кількості голосів на підтримку, тому рішення по ньому не прийняте.

     У роботі сесії взяли участь заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Акімов В.В., Сиротенко А.Г., в.о.старости Гринівського старостинського округу Черевко Г.Г., начальники відділів та спеціалісти виконавчого апарату Недригайлівської селищної ради.

   Відповідно до чинного законодавства результати поіменного голосування розміщені на офіційному веб-сайті Недригайлівської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь