A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Вечір – зустріч із студентами

Дата: 02.05.2019 10:49
Кількість переглядів: 1277

26 квітня  актова зала комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» була переповнена – викладачі і учні із задоволенням слухали спів і гру на бандурі та гітарі талановитих студентів Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.Бортнянського. Приємні враження, високий професіоналізм продемонстрували колишні випускниці  школи  по класу бандури Альона Юхтенко, Ірина Веретільник  та Єлизавета Карпенко, яка буде працювати викладачем  по класу гітари з наступного навчального року.

 Своєю мелодійністю, чарівністю вони захоплювали і дивували наших учнів. У виконанні Альони Юхтенко  прозвучали твори: Ф.Верачіні «Соната Соль – мінор з фортепіано», С.Баштан «Наспів», О.Герасименко  «Світанок»,  А. Кос-Анатольський «Два потоки з Чорногори», «Ой я знаю що гріх маю». Ірина Веретільник зачарувала присутніх грою та вокалом: О.Крамінський  «Прощання з літом», Ю. Мілютін «Гуцульський танок з опери «Трембіта» перекладення С.Овчарової, Ю.Весняк «Ніжність», слова Д.Павличка музика О.Білаша «Як надійшла любов»,  С. Гулак – Артемовський «Пісня Одарки з опери «Запорожець за Дунаєм».  Неперевершено звучали струни гітари у виконанні Єлизавети Карпенко.  Учні з захопленням слухали:  Й. С. Бах «Прелюдія із ІІІ віолончельної сюїти», А. Барріос «Серенада Моріска»,   Є.Гридюшка «Танок», М.Вігула «Прелюдія № 2, amoll», Р.Фієнс  «Небесне танго». 

Виконавська майстерність, натхнення, емоційне піднесення – все це створило особливу атмосферу концерту, який пройшов на одному подиху. Цей важливий захід створив ще одну  сходинку для талановитих учнів, яка була необхідною для професійного зростання учнів музичного відділу школи. 

Висловлюємо слова щирої вдячності та найкращі побажання  творчої наснаги, духовного натхнення Заслуженому працівнику культури України директору Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського Надії  Гринь, викладачам вищої категорії, викладачам – методистам Раїсі  Лелюшкіній, Тетяні Литовченко за незабутні враження від концерту, високий професіоналізм, продемонстрований студентами, за пропаганду і популяризацію музичних інструментів.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь