A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Будь славен, День святої Перемоги

Дата: 10.05.2019 08:43
Кількість переглядів: 705

        З  цвітінням садів, буянням квітів ,  золотом і сріблом бойових нагород до нас приходить Перемога. День Перемоги назавжди залишиться  символом героїчного минулого,  стійкості  і мужністі старшого покоління,  прикладом патріотизму для нащадків. 

 Щоб  гідно вшанувати подвиг українського народу, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни  9 травня  в селищі Недригайлів відбулися заходи з нагоди  74 – ї  річниці перемоги у Другій світовій війні.

     З ранку   в центрі селища   та біля меморіального комплексу звучали мелодії на військову тематику, які  нагадували  воєнні роки та довгоочікувану перемогу. Святковий настрій створював  виступ  народного аматорського духового оркестру «Мамонт Бенд» комунального закладу  «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» ( керівник Федір Кривопатря).

У Сквері Слави і Скорботи відбулося покладання квітів до братської  могили  та вічного вогню.   Колона, сформована  представниками усіх   установ, підприємств та організацій  селища,  урочисто  пройшла центром   до меморіального комплексу, де відбулося покладання квітів.

Державним Гімном України  було розпочато урочистий  мітинг  «Будь славен День, святої Перемоги», присвячений Дню перемоги  у другій Світовій війні. 

    Зі словами подяки  до присутніх звернувся  Недригайлівський селищний  голова  Ігор  Остапчук,  який подякував ветеранам   за стійкість і мужність. У своєму виступі він наголосив, що подвиг воїнів-переможців непідвладний часу, і наша вдячність всім, хто відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу,  безмежна. Подяку  та шану ветеранам  висловили  голова Недригайлівської районної державної адміністрації Сергій  Панченко,  голова Недригайлівської районної ради  Іван Нанка.  Голова   Недригайлівської організації ветеранів Василь Кріпак відзначив, що у цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Заступник директора  Недригайлівської  спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (опорний заклад) Павло Конотоп   від імені всієї молоді подякував  ветеранам за  мужність, яку  виявили в боях за рідну землю.

        Скільки б  не минуло років, не зітруться у народній пам’яті  світлі імена тих, хто віддав своє життя за нашу Україну!  Скорботною хвилиною мовчання   присутні  вшанували полеглих у Другій світовій війні. Святкові  вітання дарували  солісти комунального закладу  «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради»  Каріна Долуда та Інна Сторчака.

       Давно відгриміла війна, мирне життя набрало обертів.  Дорогі ветерани, з Днем Перемоги! Нехай мир, подарований вами, гідно оцінить  молоде покоління і прийміть всі можливі слова подяки за здійснений подвиг!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь